Szolgáltatások

Könyvelés

Tisztelt Hölgyem, Uram!
A Teco Kft. a korábban gyűjtött tapasztalatokból kiindulva minőségi könyvelési szolgáltatást nyújt a gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók minél szélesebb körének. Ügyfeleink elsősorban mikro- és kisvállalkozások köréből kerülnek ki, változatos profillal.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kapcsolattartásra, az esetleges problémák minél gyorsabb és hatékonyabb kezelésére. A szokásos számviteli feladatok ellátása mellett igény szerint kontrolling és tanácsadási szolgáltatásokat is nyújtunk.

Nagyobb forgalmat lebonyolító ügyfeleink részére vállalunk helyszíni könyvelést, akár napi többórás jelenléttel.

Irodánkban korszerű számítástechnikai eszközökön, állandó informatikai munkatársak mellett dolgozunk. Szükség esetén rugalmasan tudjuk növelni kapacitásunkat, valamint könyvvizsgálót, jogi képviselőt, adótanácsadót is tudunk rendelkezésre bocsátani.

A Számviteli törvény és az adótörvények által előírt könyvvezetési és adóbevallási kötelezettség gondját levesszük a válláról. Gazdasági társaságok számviteli feladatainak tejleskörű ellátását vállaljuk több éves tapasztalattal hatóságok előtti képviselettel.

Elérhetőségeink (kizárólag könyveléssel kapcsolatos ügyben):
Telefonon a +36 30 385 0890, vagy a +36 20 322 8821 számon.
Emailben a KAPCSOLAT oldalunkon keresztül.

Nem könyveléssel kapcsolatos ügyben (szerviz, biztonságtechnika, videótechnika) kérjük a +36 1 253 0038, vagy 39-es vezetékes számot, vagy a +36 20 979 4089-es mobil számot hívja.