Internetes rádió beillesztése

Felmerült kérdésként, hogy van-e lehetőség internetes rádióadást a Slideshow alkalmazással készített képújság alá beilleszteni. Természetesen van. A követelmény annyi, hogy a rádió adását m3u8 formátumban lehessen elérni. Pl: http://www.mariaradio.hu:8000/rebroadcast/mr.m3u8

Az URL-t feltétlenül érdemes VLC-vel tesztelni, ha ott szól, akkor biztosan nem lesz vele gond.

Amennyiben nincs telepítve a felhasználó gépére a Forward Plugin csomag, akkor első lépésként ezt kell telepíteni. A  ForwardPlugins_Setup_xxx fájl a https://www.teco.hu/letoltesek oldalról letölthető. A telepítés a klasszikus "Next, Next, Next, ... Finish" módszerrel megoldható, nem szükséges semmit sem módosítani a gyári beállításokhoz képest. A telepítés végeztével újra kell indítani a gépet!

Az SLStreamer Pro alkalmazásra lesz szükség (az ikonja az Asztalon megtalálható a Plugin csomag telepítése után). Indítás után, fent az ikonsorban a "SZÁMÍTÓGÉP" - Configuration ikonra kell kattintani.

Itt be kell állítani, hogy a bejövő streameket mennyi ideig elemezheti a szoftver. Az alapértelmezett 10-ről 30-ra kell növelni ennek az értékét.

Ha ez megvan, létre kell hozni egy új Graph-ot.