Kijátszás automatikus folytatása

 
 

Gyakori kérdés, hogy lehetséges-e, hogy a számítógép nem kívánt újraindulása esetén automatikusan folytatódjon az adáskijátszás onnan, hol tartott a probléma bekövetkezte előtt. Természetesen megoldható.

  1. Első lépésként létre kell hozni az FDOnAir2.exe-ről egy új parancsikont. Nem jó megoldás a már az Asztalon lévő parancsikon lemásolása!
     
  2. Az Asztalon megjelenik egy új parancsikon: FDOnAir2.exe parancsikonja. Jobb egér gomb az ikonon, ott Tulajdonságok. A Cél mezőt kell módosítani úgy, hogy a végére kerül a /restore kapcsoló.
    "C:/Program Files/ForwardT Software/OnAir2/FDOnAir2.exe" /restore

    Az OK gombra kattintással el kell fogadni a módosításokat. Érdemes a parancsikont átnevezni, pl. OnAir2 Automatikus folytatás.
     
  3. Következő lépésként a /restore kapcsolóval kiegészített parancsikont be kell másolni/mozgatni az Indítópultba. Az Indítópultot a C:/ProgramData/Microsoft/Windows/Start Menu/Programs/StartUp mappában lehet megtalálni.

Az RESTORE kapcsolóról további információk az en_onair.pdf 63. oldalán olvashatók. Az összes útmutattót benn az en_onair.pdf-el egyetemben INNEN, vagy a Letöltések oldalunkról lehet letölteni.